Home


Bedrijfsinfo

 
Tien jaar geleden startte Kurt Beijer het bedrijf KS Construct. Momenteel hebben we negen medewerkers en voeren we opdrachten uit in de Benelux, Frankrijk en Duitsland.

KS Construct opereert voornamelijk als onderaannemer. De keuze om alleen een klein gedeelte van grote projecten uit te voeren is heel bewust. Daardoor beheersen we ons vakgebied volledig.

Aangezien het hierbij meestal gaat om vrij grote projecten, is een goede samenwerking met de andere partijen is erg belangrijk. Zij voeren immers werkzaamheden uit op dezelfde werf, waardoor onze planning heel flexibel moet zijn.

Omdat we afhankelijk zijn van de voortgang van het hele project, kunnen we onze bekledingen meestal niet in één keer installeren. Maar door een juiste planning kunnen we werken op verschillende locaties tegelijkertijd, waardoor ons team nooit stil valt.

Ons belangrijkste pluspunt is de flexibele opstelling naar onze klanten. Onze opdrachtgevers kunnen ervan op aan dat deadlines worden gehaald. We spelen onmiddelijk in op onvoorziene omstandigheden. Indien er problemen zijn bij de uitvoering die vragen om specifieke oplossingen, komt de 20-jarige ervaring van onze bedrijfsleider / eigenaar Kurt Beijer goed van pas.sitemap
webdesign:
Studiebureau Festraets